Nyheter

Invigning av Naomi Sisters Home II

Invigning av Naomi Sisters Home II

För 4 år sedan startades Naomi Sisters Home I i staten Tamil Nadu. Det skedde i samarbete med Sisters International, Sverige. Det är ett hem för unga och äldre kvinnor som går igenom svåra livsförhållanden och inte har någonstans att ta vägen. Det har skett fantastiska resultat genom denna verksamhet, där kvinnors liv har blivit förvandlade genom själavård, samtal och utbildningsmöjligheter.

Ryktet har gått om verksamheten och förfrågningar började komma in om att starta ytterligare ett kvinnohem i en annan del av staten Tamil Nadu. Efter ett långt förberedelsearbete invigdes grundstenen i februari 2016 och bygget påbörjades.

Den 12 augusti invigdes det nya hemmet. Det var gäster med från Sverige med representation från Pingstkyrkan Bjurholm, Ljungandalens församling och Sisters International. Även om bygget inte var alldeles helt klart vid invigningsdatumet så har 2 anställda börjat sitt arbete och kvinnor har börjat slussas in på hemmet. 

webb img 7914

Byggnationen av Naomi Sisters Home II är helt finansierat och det har gjorts möjligt av Sisters Internationals medlemmar och gåvogivare varav Ljungandalens församling och Berga Second Hand är de två största gåvogivarna.

 

Vill du vara med?

Över 2 500 medlemmar och 23 lokalgrupper - Sisters International erbjuder ett nätverk med uppmuntran, undervisning och tillväxt för dig.

Bli medlem!
Hitta lokalgrupp
Ge en gåva

Sisters International

Med över 2 500 medlemmar och 23 lokalgrupper i Sverige erbjuder Sisters International ett nätverk för kvinnor med uppmuntran, undervisning och tillväxt.

Vill du vara med?

Bli medlem!
Hitta lokalgrupp
Ge en gåva
GÅVA GENOM MOBILEN - Skicka SMS till 72672 Skriv sis[mellanslag]50 för att ge 50 kr och sis[mellanslag]100 för att ge 100 kr.

Kontakta Sisters

Sisters International
Storängsvägen 26 B4
184 32 Åkersberga

08-540 203 28 (mån-ons 9-12)