Nyheter

Kvinnokonferens i Täby 7 november

Kvinnokonferens i Täby 7 november

Ett trasigt Liv kan bli helt igen
Kvinnokonferens 7 november 2015
i Grindtorpskyrkan Täby
(OBS! Konferensen är öppen för alla)
 

webb teresefredenwallMedverkan under dagen vid olika tillfällen
Terese Fredenwall

Singer- songwriter. Hon tävlade i Melodifestivalen 2013 med låten ”Breaking the Silence”. Då blev hon den första artisten utvald av svenska folket att ta sig till andra omröstningen. Hon har engagerat sig speciellt för tjejer som drabbats av prostitution och trafficking.

webb lottagLotta medverkar under förmiddagen
Lotta Granström
Egen företagare inom Hälsa och näring. Med stor familj och familjehem har hennes intressen mycket med familjen att göra. I en stor och svår sorg som drabbade Lotta, visste hon att hon hade två val. Det ena var att skylla på Gud och anklaga Honom för det som hänt. Det andra var att våga lita på Gud fullt ut.

webb emmilieEmmilie medverkar under förmiddagen innan lunch
Emmilie Bard

Verksamhetsansvarig för organisationen Sveriges Blåbandsungdom och initiativtagare och generalsekreterare för den ideella organisationen Ung Kvinna som jobbar förebyggande för unga kvinnors psykiska och fysiska hälsa. Hon bor med sin man och sina barn i Jönköpingstrakten.

webb marieMarie medverkar efter lunch
Marie Arnfjell

Marie har startat kvinnotidningen Junia och barntidningen just de’.  Hon är även grundare till kvinnoorganisationen Sisters International. Marie brinner för att hjälpa utsatta kvinnor och har initierat Sisters Julpåsar som når kvinnor över hela Sverige med uppmuntran och hopp.

webb linaLina medverkar under eftermiddagen
Lina Nielsen

Lina är tillsammans med sin man Andreas, pastor för Hillsong Church Stockholm. Hon är äkta, ärlig och har ett brinnande hjärta för Kyrkan, Sisterhood, samt för människor i Sverige som ännu inte har upplevt Jesu kärlek. Andreas och Lina har två vackra döttrar, Selina Jo Hannah och Angelina Africa Hope.

 

Tider: Lördag 7 november 9.00-17.00 (Incheckning och fika mellan 09.00-10.00).
Kostnad: 250 kr inklusive seminarier, fika och lunch.

 

 

Vill du vara med?

Över 2 500 medlemmar och 23 lokalgrupper - Sisters International erbjuder ett nätverk med uppmuntran, undervisning och tillväxt för dig.

Bli medlem!
Hitta lokalgrupp
Ge en gåva

Ordinarie årsmöte 16 maj

Kallelse årsmöte: Sisters International håller sitt ordinarie årsmöte torsdag den 16 maj 2019 kl. 17.00-18.00. Plats: Quality Airport Hotel Arlanda, Cederströms slinga 11, 195 05 Arlandastad. Ärenden enl. stadgarna. Medlemmar i Sisters International är välkomna att delta.
Anmäl deltagande tel 08-540 203 28, epost info@sisters.nu senast 25 april 2019.

Sisters International

Med över 2 500 medlemmar och 23 lokalgrupper i Sverige erbjuder Sisters International ett nätverk för kvinnor med uppmuntran, undervisning och tillväxt.

Vill du vara med?

Bli medlem!
Hitta lokalgrupp
Ge en gåva
GÅVA GENOM MOBILEN - Skicka SMS till 72672 Skriv sis[mellanslag]50 för att ge 50 kr och sis[mellanslag]100 för att ge 100 kr.

Kontakta Sisters

Sisters International
Storängsvägen 26 B4
184 32 Åkersberga

08-540 203 28 (mån-ons 9-12)