Nyheter

Sommarläger 2014

Under sommaren ordnades det sommarläger på ett kristet universitet i Oradea. Sisters International bestämde sig för att stå för lägerkostnaderna för 10 barn. Man fick ansöka om en plats och Rontau ansökte om plats för 10 ungdomar, men de fick tyvärr avslag p.g.a. att man inte hade fått läkarintyg på att barnen var friska. Det blev en besvikelse för barnen som hade längtat till lägret.

Då ordnade Östeuropeiska Bibelskolan tillsammans med Sisters International ett eget speciellt läger för barnen från Rontau på ÖEB´s skola inne i Oradea. Där fick barnen ha ett alldeles eget läger där de bjöds på både undervisning, lek, sång, pyssel, frukost, lunch och fika under ledning av de bibelskolelever som håller i arbetet ute vid centret.

Vill du vara med?

Över 2 500 medlemmar och 23 lokalgrupper - Sisters International erbjuder ett nätverk med uppmuntran, undervisning och tillväxt för dig.

Bli medlem!
Hitta lokalgrupp
Ge en gåva

Sisters International

Med över 2 500 medlemmar och 23 lokalgrupper i Sverige erbjuder Sisters International ett nätverk för kvinnor med uppmuntran, undervisning och tillväxt.

Vill du vara med?

Bli medlem!
Hitta lokalgrupp
Ge en gåva
GÅVA GENOM MOBILEN - Skicka SMS till 72672 Skriv sis[mellanslag]50 för att ge 50 kr och sis[mellanslag]100 för att ge 100 kr.

Kontakta Sisters

Sisters International
Storängsvägen 26 B4
184 32 Åkersberga

08-540 203 28 (mån-ons 9-12)