Bli Medlem i Sisters International

Bli Medlem i Sisters International

Genom ditt medlemskap blir du med i en stor grupp kvinnor som på olika sätt är med och förändrar världen till det bättre. Många av medlemmarna är aktiva i lokalgrupper och är också aktiva inom olika aktiviteter och projekt. Kontakta oss för att se om det finns en lokalgrupp i ditt område, eller hör av dig om du är intresserad av att starta upp en lokalgrupp i ditt område.

Medlemsavgiften är 100 kr per år. För det får du medlemstidningen Sisters Magazine 2 gånger per år samt information om konferenser, samlingar, aktiviteter och projekt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi information, inbetalningskort och senaste numret av medlemstidningen.


Sisters Medlemskap
Födelseår (*)
Fyll i födelseår
Förnamn (*)
Fyll i förnamn
Efternamn (*)
Fyll i efternamn
Adress (*)
Fyll i adress
Postnr (*)
Fyll i postnr
Ort (*)
Fyll i ort
Telefon (*)
Fyll i telefon
Epost
Invalid Input
Meddelande
Invalid Input

Vill du vara med?

Över 2 500 medlemmar och 23 lokalgrupper - Sisters International erbjuder ett nätverk med uppmuntran, undervisning och tillväxt för dig.

Bli medlem!
Hitta lokalgrupp
Ge en gåva

Sisters International

Med över 2 500 medlemmar och 23 lokalgrupper i Sverige erbjuder Sisters International ett nätverk för kvinnor med uppmuntran, undervisning och tillväxt.

Vill du vara med?

Bli medlem!
Hitta lokalgrupp
Ge en gåva
GÅVA GENOM MOBILEN - Skicka SMS till 72672 Skriv sis[mellanslag]50 för att ge 50 kr och sis[mellanslag]100 för att ge 100 kr.

Kontakta Sisters

Sisters International
Storängsvägen 26 B4
184 32 Åkersberga

08-540 203 28 (mån-ons 9-12)