Sisters International Projekt

Bli fadder för en kvinna

Bli fadder för en kvinna

Bli fadder för en kvinna på Naomi Sisters Home I eller Naomi Sisters Home II

Kvinnohemmet Naomi Sisters Home I invigdes i augusti 2013 och har plats för 30 st kvinnor. Det är kvinnor som kommer från prostitution, hemlöshet eller andra svåra förhållanden. I Indien lever många kvinnor under fruktansvärda förhållanden. Det är inte ovanligt att unga flickor säljs till prostitution eller slaveri av den egna familjen. En kvinna som blir änka hamnar ofta i en socialt omöjlig situation och kan snabbt hamna på gatan som hemlös eller prostituerad. Redan har cirka 30 kvinnor rehabiliterats från Naomi Sisters Home I. I augusti 2017 invigs det andra kvinnohemmet. Det kommer att ligga i området Pudukkottai.
Behovet är ett 10-tal faddrar redan nu under våren och ytterligare faddrar i början av hösten 2017.

Polisen har hört talas om Naomi Sisters Home och har vid ett flertal tillfällen hört av sig då de haft kvinnor de tagit hand om. Den ena hade rymt från prostitution och den andra befann sig i tragiska omständigheter. Sisters International driver ett fadderskap för kvinnorna som bor på kvinnohemmet. Vill du bli fadder går det bra att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på telefon 08-540 203 28. (Kontorstid mån-ons 9-12).

Kostnaden för fadderskap är 300 kr i månaden för helt fadderskap och 150 kr i månaden för delat fadderskap. För denna summa får en flicka/kvinna rehabilitering, mat, arbetsträning och det som behövs för att hon ska kunna gå vidare i livet.

Här nedan kan du anmäla att du vill bli fadder för en av kvinnorna på Naomi Sisters Home. Du har möjlighet att välja mellan 300 kr i månaden eller 150 kr i månaden.


Bli fadder
Namn (*)
Fyll i ditt namn
Adress (*)
Fyll i din adress
Postnr (*)
Fyll i postnummer
Ort (*)
Fyll i ort
Telefon
Fyll i telefonnummer
Epost
Invalid Input
Belopp (*)
Fyll i betalningsmetod
Meddelande
Invalid Input

Vill du vara med?

Över 2 500 medlemmar och 23 lokalgrupper - Sisters International erbjuder ett nätverk med uppmuntran, undervisning och tillväxt för dig.

Bli medlem!
Hitta lokalgrupp
Ge en gåva

Sisters International

Med över 2 500 medlemmar och 23 lokalgrupper i Sverige erbjuder Sisters International ett nätverk för kvinnor med uppmuntran, undervisning och tillväxt.

Vill du vara med?

Bli medlem!
Hitta lokalgrupp
Ge en gåva
GÅVA GENOM MOBILEN - Skicka SMS till 72672 Skriv sis[mellanslag]50 för att ge 50 kr och sis[mellanslag]100 för att ge 100 kr.

Kontakta Sisters

Sisters International
Storängsvägen 26 B4
184 32 Åkersberga

08-540 203 28 (mån-ons 9-12)