Nyheter

Café RUM


I oktober 2013 öppnade Café Rum som får vara i Alliansmissionens och June Folkhögskolas lokaler i Juneporten, centralt i Jönköping.

Vi har haft öppet tisdagar kl 17-20 och serverar lättare Afternoon Tea med scones och te. Under hösten hade vi två föreläsningar. En av Cajsa Tengblad, hon pratade om drömmar. Och en föreläsning kring stress av en stressterapeut. Under båda föreläsningarna kom det cirka 15-20 personer och vi upplevde dem som mycket uppskattade. Caféet tog ett juluppehåll och startade upp igen i mitten av januari. Vi har under våren haft samma öppettider som under hösten men avslutade för den här terminen den 8:e april. Hittills har vi haft gäster/föreläsare som; Olivia Wessman, Lena Smeds, Mia Isaksson och Gunilla Ludvigsson. Den 25 jan anordnade Ung Kvinna en brunch tillsammans med Immanuelskyrkan i Jönköping. Talade gjorde Josefin Arenius. Ett välbesökt och oerhört uppskattat arrangemang.

Helgen den 7-8 mars hade Jönköpings kommun ett tjejevent som kallas JUST, där Ung Kvinna blev en av medarrangörerna! Under ett annat stort event för kvinnor i Jönköping - ”Behövs kvinnliga förebilder?”, fick en av Ung Kvinnas yngre medhjälpare ett stipendium för sitt engagemang hos oss. Ung Kvinna var med som utställare under den här kvällen som lockade flera hundra kvinnor från Sveriges största kvinnoorganisationer.

I Ung Kvinnas mentorskapsprogram finns en handfull adepter och mentorer som har haft eller håller på med sina samtal.

Vill du vara med?

Över 2 500 medlemmar och 23 lokalgrupper - Sisters International erbjuder ett nätverk med uppmuntran, undervisning och tillväxt för dig.

Bli medlem!
Hitta lokalgrupp
Ge en gåva

Annons

helandeskola annons

Sisters International

Med över 2 500 medlemmar och 23 lokalgrupper i Sverige erbjuder Sisters International ett nätverk för kvinnor med uppmuntran, undervisning och tillväxt.

Vill du vara med?

Bli medlem!
Hitta lokalgrupp
Ge en gåva
GÅVA GENOM MOBILEN - Skicka SMS till 72672 Skriv sis[mellanslag]50 för att ge 50 kr och sis[mellanslag]100 för att ge 100 kr.

Kontakta Sisters

Sisters International
Storängsvägen 26 B4
184 32 Åkersberga

08-540 203 28 (mån-ons 9-12)