JUNi

En resurs som främjar unga kvinnors psykiska hälsa.

 

Integrationsarbete i Rumänien

Under pandemin har Sisters International genom sin samarbetsorganisation åkt varje vecka till byn Rontau för att hjälpa barnen.

 

Naomi Sisters Home

Cirka 70 kvinnor bor på de två kvinnohemmen i Indien. Flera av kvinnorna har varit utsatta för trafficking.

1
1

Bli Sisters fadder

Bli Sisters fadder är ett erbjudande till dig som vill ta ett löpande engagemang för att göra skillnad. Genom en valfri summa varje månad får du vara med och förändra livet och framtiden för de som allra bäst behöver hjälp just nu.  I Indien får traffickingutsatta eller på andra sätt utsatta kvinnor ett helt nytt liv på Naomi Sisters Home 1 och 2. I Rumänien får romska barn och ungdomar helt nya möjligheter till hjälp att komma vidare i livet. Genom projektet JUNi stöds psykisk hälsa för unga kvinnor.
När det gäller Indien kan du få bli Fadder till en kvinna på Naomi Sisters Home 1 eller 2 med ett fadderkort där du får följa en kvinna i hennes rehabilitering.

Bli Sisters fadder smidigt via Autogiro!
Skicka in ditt namn och adress och vilken summa du valt så skickar vi ett autogiromedgivande till dig. Fyll i detta och skicka tillbaka till oss –  Du blir med och ger ditt stöd till några av dem som bäst behöver det.

Läs gärna mer på vår hemsida om vårt arbete eller fyll i dina uppgifter direkt i formuläret och skicka in!

Bidra till unga tjejers framtid och hälsa.

Indien – Systerskap som förändrar allt.

Rumänien – En ljusare framtid för Elena och andra barn.

Bli Sisters Fadder för ett av Sisters Internationals arbetsområden.