Kvinnorna på de två kvinnohemmen samlades först för att lyssna till Catherine Rajiah. Hon delade med sig av ett starkt budskap om att det finns hopp vad man än gått igenom i livet och att Gud kan vända alla dåliga situationer till något bättre.
En av målsättningarna med Naomi Sisters Home är att arbeta för att kvinnorna ska bli ekonomiskt oberoende. Detta sker särskilt genom syskolorna. Pastor John och Catherine var så glada över att få se allt sömnadsarbete som eleverna gjort de senaste tre åren. Pandemin har naturligtvis bromsat in all verksamhet på olika sätt, men det var en fantastisk glädje att få se hur mycket kvinnorna lärt sig och omsatt i praktiken.

Varje elev i syskolan hade förberett en bok som visade alla kläder de lärt sig att sy. Varje bok var vackert gjord och med denna nya sömnadsskicklighet kommer de att kunna försörja sig själva ekonomiskt.
Sedan började utdelningen av julklappar. Varje kvinna fick en påse med en ny sari och julgodis. Därefter blev det välsmakande julmat. Det var en mycket god atmosfär med glädje och fin gemenskap.